Plánujete novou kuchyni? Podívejte se na nejnovější kuchyňské trendy tohoto roku

Zvažujete rekonstrukci kuchyně nebo jste se rozhodli pro zcela novou? Přinášíme vám přehled nejžhavějších trendů v kuchyňském designu pro rok 2024, které byste rozhodně neměli přehlédnout.

Lesezeit: 5 minut

Dosud největší projekt na Roztylech dokončen

S hrdostí jsme dokončili náš dosud nejrozsáhlejší a nejambicióznější projekt – moderní pracovní komplex o rozloze 8000 metrů čtverečních na pražských Roztylech. Tento projekt, zahrnující tři patra inovativně navržených prostor, je důležitým mezníkem pro naši společnost a ukázkou našich schopností v moderním interiérovém designu a stavebnictví.

Lesezeit: 3 minuty

Interiérové trendy roku 2024

Jakým směrem se ubírají trendy v tomto roce? Rok 2024 přináší do světa designu interiérů několik klíčových trendů, které spojují praktičnost, moderní technologie i estetiku. Důraz bude kladen také na pohodlí a souznění s přírodou, udržitelnost nebo recyklaci.

Lesezeit: 3 minuty

Industriální elegance: Proměna bývalé továrny na unikátní bydlení

Realizace interiéru bytu pro unikátní loftový komplex Vanguard Prague, který vznikl z bývalé továrny na letecké přístroje. Vysoké industriální stropy, obrovská okna a ohromující výhled dodávají projektu neopakovatelný charakter nejen v domácím, ale i evropském měřítku.

Lesezeit: 3 minuty

Vanguard třikrát jinak

S projektem Vanguard, který vzniká v Praze-Modřanech, jsme vás na našem blogu seznamovali již dříve. Ve zkratce se jedná se o celkovou proměnu bývalé továrny na letecké součástky v jedinečný loftový komplex, který v Česku nemá obdoby. Vysoké industriální stropy, obrovská okna, ohromující výhled a možnost navrhnout si své vlastní místo k životu – přesně to dělá Vanguard jedinečným. V tomto článku se zaměříme na tři návrhy ukázkových bytů, pro které vyrobila Syma Living interiér na míru.

Lesezeit: 5 minut

Synergie moderního designu a přírodních materiálů v Chateau Troja

Realizace interiéru luxusního bytu v novém rezidenčním projektu Chateau Troja, ve spolupráci s architektonickým studiem OOOOX, přinesla dokonalé spojení moderního designu s přírodními materiály, vytvářející jedinečný prostor pro bydlení. SYMA Living se postarala o výrobu veškerého nábytku a vybavení interiéru.

Lesezeit: 5 minut

Proměňte svou ložnici v dokonalou oázu spánku aneb jak vybrat tu správnou postel

Interiérový design a výroba nábytku jsou klíčovými aspekty, které mohou zásadním způsobem ovlivnit atmosféru, komfort i styl našeho domova, a ložnice není výjimkou. Jednou z nejdůležitějších součástí ložnice je nejen postel, ale také noční stolek. V tomto článku se budeme věnovat otázkám spojeným s velikostí postele a typy nočních stolků.

Lesezeit: 5 minut

Aktuální trendy koupelen: Kombinace Funkcionality a Estetiky

Koupelna už dávno není pouhou místností pro hygienu, kde při čištění zubů raději postáváme na jedné noze, abychom se vyhnuli studené dlažbě. Koupelna je místo, kde začíná den každého z nás a kde po náročném dni nacházíme chvíle klidu a relaxace. Při jejich návrhu je kladen důraz nejen na design a funkční potřeby, ale také na osobnost i vkus budoucího obyvatele. V tomto článku se zaměříme na aktuální trendy v designu koupelen, které spojují funkčnost s estetikou.



Lesezeit: 4 minuty

Děti doma o prázdninách aneb co by nemělo chybět v žádném dětském pokoji

Dětské pokoje jsou pro děti nejen místem odpočinku, ale také prostředím, ve kterém se učí, hrají si a rozvíjejí své dovednosti. Zejména během prázdnin, kdy jsou děti doma déle než obvykle, je důležité, aby vybavení pokoje podporovalo jejich zájmy a aktuální potřeby. V tomto článku se podíváme na to, co by v dětském pokoji nejen v období prázdnin nemělo chybět, a jaký vliv může mít šikovně zařízený pokoj na rozvoj dětských dovedností. Zaměříme se především na klíčové prvky při vybavování pokoje, jako je nábytek, osvětlení, dekorace a v neposlední řadě také bezpečnost.

Lesezeit: 4 minuty

Proměňte svůj sen o dokonalém interiéru ve skutečnost. Interiérová designérka Martina Mezerová ví, jak na to!

Neustále přemýšlíte, jak byste interiér svého domova oživili a proměnili v místo, které by odráželo váš osobitý styl a splňovalo všechny vaše požadavky? Ať už máte jasnou představu nebo potřebujete najít ideální řešení, naši designéři se postarají o to, aby proměnil vaši vizi ve skutečnost. V tomto článku nahlédneme pod pokličku kreativních návrhů naší interiérové designérky a prozradíme vám, proč je spolupráce s našimi interiérovými designéry správnou volbou pro váš další projekt.

Lesezeit: 5 minut

Rekonstrukce bytu nebo domu: Co všechno obnáší návrh a realizace interiéru

Chystáte se rekonstruovat byt nebo dům? Připravte se, že to bude vzrušující, ale dost náročný projekt. V tomto článku jsme dali dohromady základního průvodce, co všechno vás během návrhu a realizace nového interiéru čeká, jaké možnosti máte k dispozici a na co si dát pozor, aby se z vaší domácnosti stal prostor, který plně odpovídá vašim představám a kde vám dobře bydlí.

Lesezeit: 10 minut

Proč využít služeb interiérového designéra

Když se pustíte do rekonstrukce nemovitosti, záhy se určitě setkáte s pojmem interiérový design. Co to je, proč byste mu měli věnovat pozornost, proč k rekonstrukci přizvat interiérového designéra a co od spolupráce čekat? Na všechny tyto otázky si odpovíme v článku.

Lesezeit: 10 minut

Velkolepá oslava designu aneb Salone del Mobile Milano

Před několika dny skončil největší veletrh zaměřený na design a nábytek, Salone del Mobile Milano. Současně se konalo také bienále Euroluce, kde zaujal své místo i globální lídr v oblasti návrhu a výroby světelných instalací, Lasvit.

Lesezeit:

Rekonstrukce vily v Osnici v toskánském stylu

Vila v Osnici ve středních Čechách prošla nedávno kompletní rekonstrukcí, při níž získala luxusní a elegantní podobu. Ing. arch. Veronika Jilčíková navrhla nový interiér tak, aby respektoval architekturu domu a dotvářel jeho toskánskou atmosféru. SYMA Living se postarala o výrobu veškerého nábytku a vybavení interiéru.

Lesezeit: 5 minut

Jedinečné loftové byty v projektu Vanguard

V pražských Modřanech vzniká jedinečný loftový projekt Vanguard se 150 byty s industriální atmosférou New Yorku. Interiéry dvou vzorových bytů vytvořila SYMA Living.

Lesezeit: 2 minuty

Objevte kouzlo řemesla – žáci vyráběli krmítka pro ptáky

Střední škola stavebních řemesel v Brně-Bosonohách pořádala v sobotu 22. října akci Objevte kouzlo řemesla. Cílem této akce pro celou rodinu bylo představit jednotlivá řemesla a ukázat, co v praxi obnášejí.

Lesezeit: 2 minuty

Spolupráce se Střední školou stavebních řemesel v Bosonohách

U příležitosti nového školního roku jsme zahájili spolupráci mezi SYMA Production a Střední školou stavebních řemesel v Brně-Bosonohách. Učni především z oborů truhlář a nábytkářská a dřevařská výroba mohou do SYMY na praxi a později tu najít dlouhodobé zaměstnání.

 

Lesezeit: 3 minuty

Maßgeschneiderte Küchen sind eine Vision ohne Kompromisse

Eine moderne und funktional eingerichtete Küche ist die Basis des Hauses. Maßgeschneiderte Küchen sind eine klar formulierte Vision, bei der Sie nur mit der besten Lösung zufrieden sind.

Lesezeit: 5 minut

Maßgeschneiderte Schränke sind zu einem Design-Hit geworden

Sie möchten einen Kleiderschrank, Einbauschränke, Bücherregale und andere Schränke, die auf Ihre anspruchsvollen Anforderungen zugeschnitten sind? Hochwertige Materialien und perfekte Verarbeitung sind unser Privileg.

Lesezeit:

Unverbindliche Anfrage

Gerne besprechen wir mit Ihnen die Möglichkeiten Ihres zukünftigen Wohnens.

Kontakt

Kontaktinformationen
info@symaliving.cz +420 241 404 574
Soziale Netzwerke
Facebook Instagram YouTube
Informationen zum Unternehmen
SYMA Production s.r.o.
ID Nr.: 26735130
UID Nr. : CZ26735130
Modřická 910/71, 664 48 Moravany
Sitz Prag
Za Stodolou 94, 251 01
Modletice u Prahy
Auf der Karte anzeigen
Niederlassung Brünn
Modřická 910/71, 664 48
Moravany u Brna
Auf der Karte anzeigen