Plánujete novou kuchyni? Podívejte se na nejnovější kuchyňské trendy tohoto roku

Zvažujete rekonstrukci kuchyně nebo jste se rozhodli pro zcela novou? Přinášíme vám přehled nejžhavějších trendů v kuchyňském designu pro rok 2024, které byste rozhodně neměli přehlédnout.

Reading time: 5 minut

Dosud největší projekt na Roztylech dokončen

S hrdostí jsme dokončili náš dosud nejrozsáhlejší a nejambicióznější projekt – moderní pracovní komplex o rozloze 8000 metrů čtverečních na pražských Roztylech. Tento projekt, zahrnující tři patra inovativně navržených prostor, je důležitým mezníkem pro naši společnost a ukázkou našich schopností v moderním interiérovém designu a stavebnictví.

Reading time: 3 minuty

Interiérové trendy roku 2024

Jakým směrem se ubírají trendy v tomto roce? Rok 2024 přináší do světa designu interiérů několik klíčových trendů, které spojují praktičnost, moderní technologie i estetiku. Důraz bude kladen také na pohodlí a souznění s přírodou, udržitelnost nebo recyklaci.

Reading time: 3 minuty

Industriální elegance: Proměna bývalé továrny na unikátní bydlení

Realizace interiéru bytu pro unikátní loftový komplex Vanguard Prague, který vznikl z bývalé továrny na letecké přístroje. Vysoké industriální stropy, obrovská okna a ohromující výhled dodávají projektu neopakovatelný charakter nejen v domácím, ale i evropském měřítku.

Reading time: 3 minuty

Vanguard třikrát jinak

S projektem Vanguard, který vzniká v Praze-Modřanech, jsme vás na našem blogu seznamovali již dříve. Ve zkratce se jedná se o celkovou proměnu bývalé továrny na letecké součástky v jedinečný loftový komplex, který v Česku nemá obdoby. Vysoké industriální stropy, obrovská okna, ohromující výhled a možnost navrhnout si své vlastní místo k životu – přesně to dělá Vanguard jedinečným. V tomto článku se zaměříme na tři návrhy ukázkových bytů, pro které vyrobila Syma Living interiér na míru.

Reading time: 5 minut

Synergie moderního designu a přírodních materiálů v Chateau Troja

Realizace interiéru luxusního bytu v novém rezidenčním projektu Chateau Troja, ve spolupráci s architektonickým studiem OOOOX, přinesla dokonalé spojení moderního designu s přírodními materiály, vytvářející jedinečný prostor pro bydlení. SYMA Living se postarala o výrobu veškerého nábytku a vybavení interiéru.

Reading time: 5 minut

Proměňte svou ložnici v dokonalou oázu spánku aneb jak vybrat tu správnou postel

Interiérový design a výroba nábytku jsou klíčovými aspekty, které mohou zásadním způsobem ovlivnit atmosféru, komfort i styl našeho domova, a ložnice není výjimkou. Jednou z nejdůležitějších součástí ložnice je nejen postel, ale také noční stolek. V tomto článku se budeme věnovat otázkám spojeným s velikostí postele a typy nočních stolků.

Reading time: 5 minut

Aktuální trendy koupelen: Kombinace Funkcionality a Estetiky

Koupelna už dávno není pouhou místností pro hygienu, kde při čištění zubů raději postáváme na jedné noze, abychom se vyhnuli studené dlažbě. Koupelna je místo, kde začíná den každého z nás a kde po náročném dni nacházíme chvíle klidu a relaxace. Při jejich návrhu je kladen důraz nejen na design a funkční potřeby, ale také na osobnost i vkus budoucího obyvatele. V tomto článku se zaměříme na aktuální trendy v designu koupelen, které spojují funkčnost s estetikou.



Reading time: 4 minuty

Děti doma o prázdninách aneb co by nemělo chybět v žádném dětském pokoji

Dětské pokoje jsou pro děti nejen místem odpočinku, ale také prostředím, ve kterém se učí, hrají si a rozvíjejí své dovednosti. Zejména během prázdnin, kdy jsou děti doma déle než obvykle, je důležité, aby vybavení pokoje podporovalo jejich zájmy a aktuální potřeby. V tomto článku se podíváme na to, co by v dětském pokoji nejen v období prázdnin nemělo chybět, a jaký vliv může mít šikovně zařízený pokoj na rozvoj dětských dovedností. Zaměříme se především na klíčové prvky při vybavování pokoje, jako je nábytek, osvětlení, dekorace a v neposlední řadě také bezpečnost.

Reading time: 4 minuty

Proměňte svůj sen o dokonalém interiéru ve skutečnost. Interiérová designérka Martina Mezerová ví, jak na to!

Neustále přemýšlíte, jak byste interiér svého domova oživili a proměnili v místo, které by odráželo váš osobitý styl a splňovalo všechny vaše požadavky? Ať už máte jasnou představu nebo potřebujete najít ideální řešení, naši designéři se postarají o to, aby proměnil vaši vizi ve skutečnost. V tomto článku nahlédneme pod pokličku kreativních návrhů naší interiérové designérky a prozradíme vám, proč je spolupráce s našimi interiérovými designéry správnou volbou pro váš další projekt.

Reading time: 5 minut

Rekonstrukce bytu nebo domu: Co všechno obnáší návrh a realizace interiéru

Chystáte se rekonstruovat byt nebo dům? Připravte se, že to bude vzrušující, ale dost náročný projekt. V tomto článku jsme dali dohromady základního průvodce, co všechno vás během návrhu a realizace nového interiéru čeká, jaké možnosti máte k dispozici a na co si dát pozor, aby se z vaší domácnosti stal prostor, který plně odpovídá vašim představám a kde vám dobře bydlí.

Reading time: 10 minut

Proč využít služeb interiérového designéra

Když se pustíte do rekonstrukce nemovitosti, záhy se určitě setkáte s pojmem interiérový design. Co to je, proč byste mu měli věnovat pozornost, proč k rekonstrukci přizvat interiérového designéra a co od spolupráce čekat? Na všechny tyto otázky si odpovíme v článku.

Reading time: 10 minut

Velkolepá oslava designu aneb Salone del Mobile Milano

Před několika dny skončil největší veletrh zaměřený na design a nábytek, Salone del Mobile Milano. Současně se konalo také bienále Euroluce, kde zaujal své místo i globální lídr v oblasti návrhu a výroby světelných instalací, Lasvit.

Reading time:

Rekonstrukce vily v Osnici v toskánském stylu

Vila v Osnici ve středních Čechách prošla nedávno kompletní rekonstrukcí, při níž získala luxusní a elegantní podobu. Ing. arch. Veronika Jilčíková navrhla nový interiér tak, aby respektoval architekturu domu a dotvářel jeho toskánskou atmosféru. SYMA Living se postarala o výrobu veškerého nábytku a vybavení interiéru.

Reading time: 5 minut

Jedinečné loftové byty v projektu Vanguard

V pražských Modřanech vzniká jedinečný loftový projekt Vanguard se 150 byty s industriální atmosférou New Yorku. Interiéry dvou vzorových bytů vytvořila SYMA Living.

Reading time: 2 minuty

Objevte kouzlo řemesla – žáci vyráběli krmítka pro ptáky

Střední škola stavebních řemesel v Brně-Bosonohách pořádala v sobotu 22. října akci Objevte kouzlo řemesla. Cílem této akce pro celou rodinu bylo představit jednotlivá řemesla a ukázat, co v praxi obnášejí.

Reading time: 2 minuty

Spolupráce se Střední školou stavebních řemesel v Bosonohách

U příležitosti nového školního roku jsme zahájili spolupráci mezi SYMA Production a Střední školou stavebních řemesel v Brně-Bosonohách. Učni především z oborů truhlář a nábytkářská a dřevařská výroba mohou do SYMY na praxi a později tu najít dlouhodobé zaměstnání.

 

Reading time: 3 minuty

Tailor-made kitchens present a vision without compromise

Modern and efficiently furnished kitchens are the foundation of the home. Tailored kitchens are a clearly stated vision to be satisfied with only the best solution.

Reading time: 5 minutes

Custom wardrobes have become a design hit

Do you want dressing rooms, built-in wardrobes, bookcases and other bespoke wardrobes to meet your demanding requirements? Premium quality materials and perfect craftsmanship are our privilege.

Reading time: 5 minutes

Contact

Contact information
info@symaliving.cz +420 241 404 574
Social Media
Facebook Instagram YouTube
Company information
SYMA Production s.r.o.
IČ: 26735130
DIČ: CZ26735130
Modřická 910/71, 664 48 Moravany
Branch Praha
Za Stodolou 94, 251 01
Modletice u Prahy
Show it on map
Branch Brno
Modřická 910/71, 664 48
Moravany u Brna
Show it on map