Dosud největší projekt na Roztylech dokončen

Doba čtení: 3 minuty

S hrdostí jsme dokončili náš dosud nejrozsáhlejší a nejambicióznější projekt – moderní pracovní komplex o rozloze 8000 metrů čtverečních na pražských Roztylech. Tento projekt, zahrnující tři patra inovativně navržených prostor, je důležitým mezníkem pro naši společnost a ukázkou našich schopností v moderním interiérovém designu a stavebnictví.

Design tohoto projektu byl realizován ve spolupráci s architektonickým studiem Perspektiv, které od roku 2015 vytváří inovativní řešení pro kancelářské, komunitní i rezidenční projekty. Toto partnerství nám umožnilo vytvořit prostory, které nejenže vynikají svou estetikou a funkčností, ale jsou také plně přizpůsobeny potřebám moderního podnikání.

Centrální a nejvýraznější částí projektu je unikátní schodiště s ambientním osvětlením z červeného dubového dřeva, které je spojnicí mezi jednotlivými patry. Samozřejmostí je detailní zpracování všech interiérových prvků, včetně včetně zakázkového laminátu, dýhy i skleněných elementů, které jsou atypické a byly pro tento projekt vyrobeny na míru.

Celkově projekt nabízí řadu propracovaných pracovních a společenských prostor, včetně open office, jednacích místností, recepce a několika kuchyňek. Kreativní a funkční coworking area, vestavěné skříně i stěnové akustické obklady. Samotná akustika byla v kancelářích velké téma a je řešena na každém rohu. Součástí naší dodávky jsou i akustické obklady od RE:Feltu a vlastnoručně vyráběné čalouněné obklady.

SCS Software, pro kterou byl tento projekt realizován, je přední pražská společnost zabývající se vývojem videoher. Její portfolio obsahuje oblíbené simulátory jako Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator. SCS Software je známá pro svou schopnost vytvářet detailní a realistické herní zážitky, což z ní dělá uznávaného lídra v herním průmyslu. Naše spolupráce byla zaměřena na vytvoření pracovního prostředí, které podporuje dynamický charakter jejich týmu.

Upřímně děkujeme za důvěru a spolupráci celému týmu SCS. Hlavní poděkování však patří paní Sandře Plíškové a Tomáši Šimonovi za jejich přístup, zapálení a řízení celého projektu. Jsme rádi, že jsme se na sebe mohli vždy spolehnout a šli za společným cílem.

Celou realizaci s kolegy vedl Adam Enenkel, nový obchodní ředitel Syma Production pro Prahu.

Přejeme, ať Vám kanceláře dělají radost a budeme se těšit na setkání při dalších příležitostech.

Nezávazná poptávka

Rádi s vámi probereme vaše představy o nové kuchyni, nábytku nebo interiéru.

Kontakt

Kontaktní údaje
info@symaliving.cz +420 241 404 574
Sociální sítě
Facebook Instagram YouTube
Informace o společnosti
SYMA Production s.r.o.
IČ: 26735130
DIČ: CZ26735130
Modřická 910/71, 664 48 Moravany
Pobočka Praha
Za Stodolou 94, 251 01
Modletice u Prahy
Zobrazit na mapě
Pobočka Brno
Modřická 910/71, 664 48
Moravany u Brna
Zobrazit na mapě