Rekonstrukce vily v Osnici v toskánském stylu

Doba čtení: 5 minut

Vila v Osnici ve středních Čechách prošla nedávno kompletní rekonstrukcí, při níž získala luxusní a elegantní podobu. Ing. arch. Veronika Jilčíková navrhla nový interiér tak, aby respektoval architekturu domu a dotvářel jeho toskánskou atmosféru. SYMA Living se postarala o výrobu veškerého nábytku a vybavení interiéru.

rekonstrukce domu – výroba nábytku – syma living

Hra se světlem je jedním z výrazných motivů celého domu a přispívá k jeho útulné atmosféře. Nadčasová bílá barva spolu s teplým dřevem, světle šedými mramorovými stěnami a oblými tvary vytváří světlý a vzdušný prostor. SYMA Living se při výrobě jednoduchého nábytku v bílé barvě nebo dekoru světlého dřeva v teplých odstínech zaměřila na funkčnost a kvalitu.

Použití nejmodernějších technologií a prvotřídních materiálů v rekonstrukci vedlo ke vzniku dokonalého a funkčního celku. Na exkluzivitě přidává použití méně obvyklých materiálů, jako jsou například onyx ve vstupním prostoru, indický kvarcit nebo profilované desky do diamantu v kuchyňském rohu.

rekonstrukce domu – výroba nábytku – syma living

Nadčasový design a vzdušný prostor

Hlavní místností vily je obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyňským koutem. V obývacím pokoji si na první pohled všimnete velké čalouněné sedačky s křesly v krémové barvě, doplněné nízkým tmavým stolem. Stěny jsou zdobené světle šedým mramorem, který pěkně kontrastuje s bílým nábytkem a teplou dřevěnou podlahou. Součástí obývacího pokoje je také atypický pracovní stůl s bílým lesklým povrchem.

V jídelně upoutá pozornost stůl s masivní dřevěnou deskou a neobvyklou skleněnou podnoží, která vytváří dojem, že se stůl vznáší v prostoru. Kuchyňská linka je téměř celá bílá, s výjimkou tmavé pracovní desky. Elegantním detailem je profilovaný tvar diamantu po obou stranách desky.

rekonstrukce domu – výroba nábytku – syma living

Dámská a pánská šatna na míru

Jednoduché ložnice jsou doplněny dvěma šatnami na míru, které jsou zařízeny podle konkrétních požadavků klienta a kombinují otevřené skříně a skleněné vitríny. V jedné z šaten je dokonce beauty bar se skříňkou na šperky a zakomponovaným zrcadlem. Ve všech ložnicích se dbalo na dostatek úložného prostoru, s ohledem na potřeby obyvatel. Zajímavým detailem je vestavěná skříň s potiskem hory Matterhorn v dětském pokoji.

Velké šedé mramorové desky byly použity i na interiér koupelny, kde se pracuje s jednoduchým bílým nábytkem s oblými tvary. Vzdušnost celé místnosti zajišťují velká zrcadla podél několika stěn. Opakující se architektonické prvky zútulnily i domácí tělocvičnu a bazén.

Nový interiér vily v Osnici ukazuje, jak by měl vypadat luxusní interiér. Jednoduchý nábytek, prvotřídní materiály a promyšlené detaily společně vytvářejí krásný celek plný elegance a vkusu.

rekonstrukce domu – výroba nábytku – syma living

SYMA Living: 30 let zkušeností se zakázkovými interiéry

Pod značkou SYMA Living vyrábí firma SYMA Production již od roku 1992 zakázkový nábytek. Firma staví na českém řemesle a přizpůsobuje se nejnovějším technologickým a designovým trendům. Zruční řemeslníci využívají moderní technologie k výrobě nábytku z libovolného materiálu, přičemž neexistuje žádný limit v požadavcích. Každý kus nábytku je jedinečný a každý domov s tímto nábytkem je originální.

Firma SYMA Production nezabývá pouze rezidenčními projekty, ale i projekty komerčního charakteru, jako jsou hotely, restaurace, muzea nebo kanceláře. Společnost ráda spolupracuje s architekty, kteří mají neotřelé nápady a navrhují prvotřídní interiéry na míru pro své klienty, přičemž požadují použití kvalitních materiálů a precizní zpracování.

Více fotek si můžete prohlédnout v galerii realizovaných projektů.

rekonstrukce domu – výroba nábytku – syma living

Nezávazná poptávka

Rádi s vámi probereme vaše představy o nové kuchyni, nábytku nebo interiéru.

Kontakt

Kontaktní údaje
info@symaliving.cz +420 241 404 574
Sociální sítě
Facebook Instagram YouTube
Informace o společnosti
SYMA Production s.r.o.
IČ: 26735130
DIČ: CZ26735130
Modřická 910/71, 664 48 Moravany
Pobočka Praha
Za Stodolou 94, 251 01
Modletice u Prahy
Zobrazit na mapě
Pobočka Brno
Modřická 910/71, 664 48
Moravany u Brna
Zobrazit na mapě