Spolupráce se Střední školou stavebních řemesel v Bosonohách

Doba čtení: 3 minuty

U příležitosti nového školního roku jsme zahájili spolupráci mezi SYMA Production a Střední školou stavebních řemesel v Brně-Bosonohách. Učni především z oborů truhlář a nábytkářská a dřevařská výroba mohou ve společnosti SYMA Production vykonávat praxi a později tu mohou najít i dlouhodobé zaměstnání.

Spolupráce SYMA Production s odbornou školou se přímo nabízí. Učni mají v rámci studia povinnou praxi v oboru a firma si tak “vychová” potenciální budoucí zaměstnance. Učni zjistí, jak v praxi vypadá výroba zakázkového nábytku pro koncové zákazníky i pro nejrůznější typy firem od obchodních center a muzeí až po zahraniční veletržní expozice. Pod vedením zkušených mistrů si vyzkoušejí všechny části výrobního procesu.

Během slavnostního ceremoniálu přijímání žáků prvních tříd do stavu učňovského vystoupili ředitel společnosti SYMA Production Martin Šedivý a personální manažerka Petra Bělochová, aby společně představili činnost firmy a možnosti praxe pro učně 2. a 3. ročníků. Zároveň vyzdvihli přednosti řemesel a řemeslníků, jejich atraktivitu na trhu práce a jistotu budoucího zaměstnání v perspektivním oboru. Každý rodič jistě rád slyší, že jeho potomek hned po vyučení nebo maturitě bude mít práci v oboru.

Spolu se zahájením spolupráce jsme spustili nový web budtruhlar.cz, který mluví přímo k učňům, popisuje výhody praxe u SYMA Production a vysvětluje, jak praxe probíhá a co je během ní čeká. Učni si mohou domluvit osobní schůzku, kdykoliv se přijít podívat do dílny a sami si zařídit praxi bez toho, aniž by jim ji musela zprostředkovávat škola.

“Těšíme se, kolik šikovných rukou v našich dílnách v příštích měsících zaměstnáme. Věříme, že spolupráce se školou v Bosonohách bude dlouhodobě prospěšná pro obě strany,” uzavírá ředitel společnosti Martin Šedivý.

Nezávazná poptávka

Rádi s vámi probereme vaše představy o nové kuchyni, nábytku nebo interiéru.

Kontakt

Kontaktní údaje
info@symaliving.cz +420 241 404 574
Sociální sítě
Facebook Instagram YouTube
Informace o společnosti
SYMA Production s.r.o.
IČ: 26735130
DIČ: CZ26735130
Modřická 910/71, 664 48 Moravany
Pobočka Praha
Za Stodolou 94, 251 01
Modletice u Prahy
Zobrazit na mapě
Pobočka Brno
Modřická 910/71, 664 48
Moravany u Brna
Zobrazit na mapě