Jedinečné loftové byty v projektu Vanguard

Reading time: 2 minuty

Pražská část Modřany se z průmyslového předměstí mění v moderní městskou čtvrť. V bývalé továrně na letecké součástky vzniká jedinečný loftový komplex Vanguard, jehož vysoké industriální stropy, obrovská okna a ohromující výhled dělají projekt neopakovatelný v domácím i evropském měřítku.

Monumentální komplex Vanguard s plochou 16 000 m² je z montovaného železobetonového skeletu a vyniká nadstandardní pevností, výškou podlaží místy až 4,5 m a vysokozátěžovými stropy, které unesou takřka cokoliv. Ve 14 patrech se nachází celkem 150 loftů s dispozicemi od 40 m² po 700 m².

Téměř každý má terasu a z vyšších pater se otevírají úžasné výhledy do okolí. Obyvatelé budou mít v budově k dispozici wellness, fitness, prosklený bazén, saunu se střešní terasou a zasedací místnost. Současná podoba budovy vzniká podle návrhu ing. arch. Petra Drexlera.

Lofty v Praze s atmosférou New Yorku

Lofty se prodávají ve formě Shell & Core, kdy si můžete navrhnout své vysněné místo k životu sami, nebo využít služeb renomovaných architektonických studií. Nevšední design vzorových bytů mají na starost studia OOOOX, ID_arch a Ivanka Kowalski. Každý z nich představuje odlišné pojetí industriálního prostoru. Vyberte si to, které přesně sedne vaší osobnosti a stylu.

Interiér vzorových bytů vytvořila SYMA Living. Záměrem bylo nechat vyniknout industriální prostor a betonovou konstrukci a využít dostatek světla přicházející dovnitř velkými okny. Veškeré vybavení je navrženo s ohledem na funkčnost, praktičnost a zároveň jedinečnou atmosféru celého komplexu. Důraz jsme kladli na ostré linie, výrazné tvary a barvy a precizní řemeslné zpracování kvalitních materiálů.

Projekt Vanguard u nás nemá obdoby a je vynikajícím příkladem využití stávající architektury, při kterém vzniká zcela nový, estetický i funkční prostor, který uspokojí touhu po kreativním bydlení.

Za projektem stojí PSN s.r.o., která se od svého založení v roce 1991 vyprofilovala do jedné z nejvýznamnějších společností na realitním trhu u nás. V jejím portfoliu najdete stavby jako Tančící dům, Dům módy nebo pražský mrakodrap City Empiria.

Contact

Contact information
info@symaliving.cz +420 241 404 574
Social Media
Facebook Instagram YouTube
Company information
SYMA Production s.r.o.
IČ: 26735130
DIČ: CZ26735130
Modřická 910/71, 664 48 Moravany
Branch Praha
Za Stodolou 94, 251 01
Modletice u Prahy
Show it on map
Branch Brno
Modřická 910/71, 664 48
Moravany u Brna
Show it on map